Reçete Tevzi Sisteminde Yapılacak Güncelleme İşlemleri Hakkında 2024

Sayın Meslektaşımız,

Tevzi Komisyonumuzun çalışmaları doğrultusunda reçete tevzi sisteminde güncelleme yapılacağından Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokolün (3.7.) numaralı maddesi kapsamında yer alan reçete gruplarının protokolde belirtilen esas ve usuller çerçevesinde karşılaması hususunda; eczacılarımızın ekteki formu; karşılamak istedikleri ve istemedikleri grupları işaretleyip doldurarak, 29 Şubat 2024tarihi mesai bitimine kadar odamıza ulaştırmalarını rica ederiz.

Not: Protokolün ilgili hükümleri gereği; eczacılarımızın karşılamak istemediği grup reçeteleri odamıza bildirmeleri gerektiğinden, mağduriyet oluşmaması için bu yazı eki formda sadece eczaneniz tarafından karşılanacak reçete gruplarının " Karşılamak İstiyorum" olarak işaretlenmesi, karşılanmayacak grupların "Karşılamak İstemiyorum" olarak işaretlenmesi önemlidir.

Sıralı Dağıtım ve Üst Limitli Reçeteler, Reçete Tevzi Sistemi Hakkında Önemli Duyuru

17. Bölge
Zonguldak Eczacı Odası

Ek dosya için tıklayınız...