SOSYAL GÜVENLiK KURUMU'NUN ELEKTRiK KESiNTiSiNiN ERTELENMESi HAKKiNDAKi DUYURUSU

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesinde yayimlanan 18.07.2011 tarihli "Elektrik Kesintisi Hakkinda" baSlikli duyuru ile, 23 Temmuz 2011 tarihinde, saat 19.00’den itibaren yirmi dört saat süre ile elektrik kesintisi yapilacaGinin bildirilmesi üzerine BirliGimizce konu hakkinda gerekli giriSimlerde bulunulmuStu.

Bunun neticesinde, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesinde 21.07.2011 tarihinde "Elektrik Kesintisi Hakkinda" baSlikli bir duyuru daha yayimlamiS olup, duyuru Söyledir;

"SOSYAL GüVENLiK KURUMU BASKANLiGi'NDAN

18 Temmuz 2011 tarihinde Kurumumuz internet sayfasinda yayimlanan duyuru ile 23 Temmuz 2011 tarihinde enerji kesinti yapilmasi öngörülen, Mamak hizmet binasinin enerji ihtiyacini karSilayan jeneratör ile Kizilay binasinin trafo deGiSimi CaliSmalari 13 AGustos 2011 tarihine ERTELENMiSTiR. CaliSmalara 13 AGustos 2011 tarihinde saat 19.00’da baSlanacak ve 25 saat sürecektir. Kesinti teknik bir zorunluluk olup, bu süre iCerisinde tüm uygulamalar hizmet veremeyecektir.

Önemle duyurulur."

13 AGustos 2011 tarihinde yaSanacak elektrik kesintisinin uzun sürmemesi ve eczacilarimizin bu kesintiden dolayi daha fazla maGduriyet yaSamamalari iCin Kurumla gerekli görüSmelerimiz devam etmektedir.

MeslektaSlarimiza önemle duyurulur.

Türk Eczacilari BirliGi Merkez Heyeti