TÜRK ECZACiLARi BiRLiGi CALiSANLARi DA G(Ö)REVDE!

DeGerli MeslektaSlarimiz,

DiSK, Türk-iS, Hak-iS, KESK, Türkiye Kamu Sen ve Memur Sen tarafindan alinan karar gereGi, 4 Subat 2010 PerSembe günü bir günlük iS birakma eylemi yapilacaktir.

Güvencesiz CaliSma koSullarina ve özlük haklarinin kaybina karSi 51 gündür Kizilay meydaninda direnen 12.000 Tekel iSCisinin mücadelesini desteklemek iCin, DiSK/ Sosyal-iS Sendikasi üyesi Türk Eczacilari BirliGi CaliSanlari da bir günlük dayaniSma g(ö)revine katilacaktir. Ancak ithal ilaC Birimi’nin sunmuS olduGu hizmetin niteliGinden dolayi bu birimdeki CaliSanlarimiz görevlerini sürdürecek diGer birimlerde ise sinirli sayida CaliSanimiz görev yapacaktir.

MeslektaSlarimizin hak arama mücadelesindeki Tekel iSCileri ile dayaniSmada bulunan CaliSanlarimizin yokluGu nedeniyle yaSanacak bir günlük aksakliklara anlayiS göstereceklerini biliyoruz. Tüm Türkiye gibi tüm eczacilarin da umutla izlediGi bu mücadelenin adaletli bir Cözüme kavuSmasi iCin 4 Subat DayaniSma Grevi’nin yapici bir adim olmasini diliyoruz.