Hasta Danışmanlığında Temel Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması Eğitim Modülü Hakkında

Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu – TEBEŞİR Yeni Eğitim Modülü

“Hasta Danışmanlığında Temel Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması”

Değerli Meslektaşımız,

“Hasta Danışmanlığında Temel Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması” başlıklı yeni meslekiçi eğitim modülümüz mesleki bilgilerimizi sürekli güncel tutmak amacıyla geliştirdiğimizTebeşir E-Öğrenme Platformumuz üzerinden siz değerli meslektaşlarımızın erişimine açılmıştır.

Tıbbi Biyokimya Uzmanı Doç. Dr. Hasan ALAÇAM tarafından sunulan eğitim içeriğimiz;

- Laboratuvar Testlerine Hazırlık

- Hemogram

- Böbrek Fonksiyon Testleri

- Tam İdrar Tetkiki

- Karaciğer Fonksiyon Testleri

- Tiroit Fonksiyon Testleri

şeklinde 6 ana başlık içerisinde yapılandırılmıştır.

Pek çok farklı konuda sizleri ve eczacılık uygulamalarınızı destekleyecek eğitim içeriklerimize dilersenizhttps://ebs.teb.org.tr/eczaci/linki üzerinden bilgisayarınızla, dilerseniz Tebeşir eğitim platformunun mobil aplikasyonu olan “e.mobil+” isimli uygulamayı App Store veya Google Play üzerinden indirerek cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen TEBEŞİR Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu Giriş Yönergemizi inceleyiniz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ