T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Tolga Tolunay'ı Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.İhsan Orkun Yılmaz, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Uzm.Ecz.Tahir Özelçi, 30.12.2021 tarihinde T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Tolga Tolunay’ı makamında ziyaret ettiler.

Sayın Bakan Yardımcımıza, eczacılık gündeminde yer alan konularla ilgili görüşlerimiz ve taleplerimiz aktarıldı.

-İlaç Fiyat Kararnamesinin güncellenmesi

-Kamuda çalışan ve kamudan emekli olan meslektaşlarımıza maaş ve ek ödeme iyileştirmesi yapılması

-Kamu kurum ıskontoları ile ilgili güncel durum

-Majistral Tarifenin güncellenmesi