Homeros İlyada Troya E-Turu

Sayın Üyemiz;

İstanul Eczacı Odası'nındüzenlediği ve tüm meslektaşlarımızın katılımına açık olan, "Homeros İlyadaTroyaE-Turu" etkinliği 24 Ocak Pazar günü 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirecektir.

Tarih, mitoloji, savaş ve barışın iç içe geçtiği efsaneler kentiTroyarehbereşliğinde keşfedilecektir.

24 Ocak Pazar günü 15.00-17.00 saatleri arasında "Homeros İlyadaTroyaE-Turu"na aşağıdaki linkten katılım sağlayabilirsiniz;

Linke tıkladıktan sonra TC Kimlik Numaranızı girmeniz, daha sonra açılacak sayfadaki görseli tıklamanız, yönlendirileceğiniz Zoom ekranında e-posta adresi ve ad-soyad bilgilerinizi paylaşmanız gerekmektedir. Online gezi, Zoom programı üzerinden yapılacağı için cihazlarınıza bu programı indirmeniz gerektiğini önemle hatırlatırız.

Gezi konularımızdan bazıları:

• Troya nerededir?
  • Arkeoloji Homeros'un izinde
  • Büyük Ozan Homeros kimdir?
  • İlyada Destanı ve Troya'nın hikayesi
  • Troya atı ve hikayesi
  • Savaşta ve savaş sonrası Troya
  • Troya ve Çanakkale Savaşları