TEB Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak TEBGK Üyeleriyle Buluştu

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu(TEBGK) Üst Komisyon Üyelerinin organize ettiği online toplantıya katıldı.

Toplantıya TEBGK Üst Komisyon Üyeleri; Tuna Çelik, Gamze Nur Songur, Melike Kardaş, Alperen Ayer, Zeynep İpek Türe, Kemal Emin Hündür, Bengüfem Kasap, Emine Yıldırım, Ömer Yiğit Kayhan, Satuk Buğra Alkuyruk ve Ece Kuşcular ile Türkiye’deki eczacılık fakültelerinden 500’e yakın TEBGK üyesi öğrenci katıldı.

Yoğun katılımlı geçen toplantıda Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı(EUS), internetten ilaç satışı, gıda takviyeleri, hastane eczacılığı, pandemide öğrencilerin karşılaştığı sorunlar, aşılama, COVID-19 aşıları ve aşılamada eczacıların rolü vb. konularda öğrencilerden gelen soruları Ecz. Erdoğan Çolak cevapladı.