TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Sayın Prof.Dr.Recep Akdağ’ı Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Hasan Buminhan Yavuz ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Yücel Yenilmez, 22.07.2020 tarihinde, 58., 59., 60., 61. ve 65. Hükümetlerde Sağlık Bakanı olarak görev alan Sayın Prof.Dr.Recep Akdağ’a, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı görevine gelmesi dolayısıyla bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.