Yeşil ve Kırmızı Matbu (Elektronik Olmayan) Reçetelerin Teslimine İlişkin TİTCK Duyurusu Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 01.04.2020 tarihinde (bugün) yayımlanan “İl Sağlık Müdürlüklerinin ve Eczacıların Dikkatine” başlıklı duyuru ile;

COVID-19 salgını nedeniyle 2020 yılı Mart ayına ait yeşil ve kırmızı matbu (elektronik olmayan) reçetelerin, 2020 yılı Nisan ayı reçeteleri ile birlikte İl Sağlık Müdürlüklerine teslim edilebileceği, ayrıca "Kronik Hastalıklarda Reçetesiz İlaç Temini" kapsamında girişi yapılan reçetelerin sistemde elektronik reçete kapsamında sayılacağı bildirilmiştir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.