Sağlık Bakanı Sayın Dr.Fahrettin Koca’yı Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri, 14 Ocak 2020 tarihinde, Sağlık Bakanı Sayın Dr.Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ettiler.

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği II.Başkanı Ecz.Oğuz Ekincioğlu, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Cem Mercül, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Halil İbrahim Avşaroğlu, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Uzm.Ecz.Tahir Özelçi, Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.Oğuzhan Ulutaş ve Denetleme Kurulu Üyesi Ecz.Reşat Menderes Akgöl’ün katıldığı görüşmede, 13 Aralık 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a arz edilen konular içerisinde bulunan ve Sağlık Bakanlığı’nın görev alanında yer alan konular detaylı bir şekilde ele alındı.