KOZMETİK - DERMAKOZMETİKLER - PROF. DR. FİGEN TIRNAKSIZ

5 Aralık 2019 Perşembe günü 10.00daodamız konferans salonunda Prof. Dr. Figen Tırnaksız tarafından Kozmetikler - Dermakozmetikler konulu eğitim verilecektir.

TEB Eczacılık Akademisi eğitiminin ücreti 50₺ olup katılım için 3.12.2019 tarihi mesai bitimine kadar odamıza bilgi vermenizi ve ücretini ulaştırmanızı rica ederiz.

17. Bölge
Zonguldak Eczacı Odası
Yönetim Kurulu

KONULAR KOZMETİK - DERMAKOZMETİK

KOZMETİK ÜRÜNLER - KOZMESÖTİK ÜRÜNLER-DERMAKOZMETİK ÜRÜNLER
DERİ VE DERİNİN NEMLENDİRİLMESİ
GÜNEŞ ÜRÜNLERİ
LEKE GİDERME
SAÇ BAKIMI
SAÇ ÇIKARTICILAR
TER KESİCİ VE KOKU GİDERİCİLER
BEBEK BAKIM ÜRÜNLERİ

Kozmetik ürün tanımı, sınıflandırılması, klasik ve yeni kozmetik taşıyıcı sistemler, kozmetik ürünlerin etiket ve ambalaj özellikleri, saklanması, yan etkileri, derinin yapısı, yaşlanmaya karşı kullanılan ürünler, güneş ışınlarına karşı koruyucu bronzlaştırmayı sağlayıcı ürünler, selülite karşı kullanılan ürünler, antiperspiran ve deodorantlar,aeresoller, saçın yapısı, şampuanlar, saç bakım ürünleri konuları üzerinde durulacaktır.
EĞİTİM SÜRESİ: 1 GÜN