ECZANEMİ YÖNETİYORUM: Personel Yönetimi Eğitimi

Değerli Meslektaşımız,

13 Kasım 2019 Çarşamba 10.00 da Odamız Konferans Salonunda düzenlenecek Uzm. Ecz. Güzide Zehra Dişli YAZAR tarafından verilecek Özlük Dosyası Temel Eğitimi ile başlayıp Eczacıların yönetim becerilerini geliştirmeye yönelik başlıkları da içeren eğitime tüm meslektaşlarımız davetlidir.

Katılım durumunuzu 11 Kasım Pazartesi Günü mesai bitimine kadar odamıza bildirmenizi rica ederiz.

Not: Odamız tarafından daha önceden dağıtımış olan Personel Özlük Dosyası Örneklerini de beraberinizde getirmeniz faydalı olacaktır.

17. Bölge
Zonguldak Eczacı Odası

ÖZLÜK DOSYASI TEMEL EĞİTİMİ
* Ozluk dosyasınınyasal zorunlu belgeler (İş sözleşmesi, Mesai ve İzin takibi, İş sağlığı ve güvenliği belgeleri) nelerdir?
· * 4857 sayılıişkanununda tanimlanmayan ancak hazırlanmasi diğer yasalarda tanimlanan belgeler (Ücret hesap pusulası/Bodro vb) nelerdir?
· * Yasalarda tanımlanmayan ancak diğerini destekleyen belgeler (Puantaj, fazla mesai onay, serbest zaman kullanım, mazeret belgeleri vb) nelerdir?
· * Eczacı kalfası yasal sorumlulukları (Eczane Destek Hizmetleri Elemanı (Seviye 3)