TİTCK – TEB – Eczacılık Fakültesi Dekanları Toplantısı

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Ezacılık Fakültesi Dekanları ve Türk Eczacıları Birliği yetkilileri, yardımcı eczacılık uygulamaları ve mesleki yeterlilik sınavı ile ilgili gündemde yer alan konuları birlikte değerlendirmek amacıyla 29.08.2019 tarihinde TİTCK Binasında biraraya geldi.

Toplantıya; Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan, Kurum Başkan yardımcısı Dr.Ecz.Harun Kızılay, Eczaneler Dairesi Başkanı Uzm.Ecz.Fatma Bekar ve ilgili daire başkanlığı yetkilileri, Lefke Avrupa Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Rümeysa Demirdamar, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan yardımcısı Prof.Dr.Gül Özhan, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Emine Akalın, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Gülbin Özçelikay, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İlkay Erdoğan Orhan ile Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney ve Birlik çalışanları katıldılar.