SERTİFİKALI KLİNİK ECZACILIK MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI HAKKINDA

Değerli Meslektaşımız,

Odamız, Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi işbirliği ile odamız hizmet binasında aşağıda belirtilen tarihlerde eğitimler gerçekleştirilecektir. Eğitimler 30'ar saatlik 2 kur halinde toplam 60 saat olarak verilecektir.60 saatlik 2 kuru tamamlayanlar sertifika, 30 saatlik 1 kuru tamamlayanlar ise katılım belgesi almaya hak kazanacaklardır. Eğitimin Modül 1’i 16 Mart 2019 - 13 Nisan 2019 tarih aralığında aşağıda belirtilen program çerçevesinde yapılacak olup, Modül 2 Eylül-Ekim aylarında planlanmaktadır.

Kimler Katılmalı
Günümüzde eczacının hasta tedavisinde, eğitiminde ve izleminde daha aktif roller alması gerekliliği artık tartışılmaz bir gerçektir. Eczacının danışman rolünü ortaya koyabilmesi ve birinci basamak sağlık hizmeti veren bir mesleğin mensubu olarak hastalarına daha faydalı olabilmesi için bilgilerini sürekli güncellemesi ve yenilikleri takip etmesi son derece önemlidir. Bu amaca cevap verecek şekilde tasarlanmış olan eğitime, mesleğine değer katmak isteyen tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.

16 Mart 2019 - Prof. Dr. Mesut Sancar
23 Mart 2019 - Doç. Dr. Betül Okuyan
30 Mart 2019 - Prof. Dr. Mesut Sancar
12 Nisan 2019 - Prof. Dr. Mesut Sancar
13 Nisan 2019 - Prof. Dr. Azize Şener

Yer
Zonguldak Eczacı Odası Konferans Salonu

Dersler
Hipertansiyon ve Eczacı, Hipertansiyonda Yaşam Tarzı Değişikliği ve İlaç Tedavisi, Hipertansiyonda Hasta Uyuncu ve İzlemi, Olgularla Hipertansiyonda Farmasötik Bakım, Yaşlılarda Farmasötik Bakım, Polifarmasi Hastasına Eczacı Yaklaşımı, Ağrı Yönetiminde Eczacının Rolü, Olgularla Ağrıya Yaklaşım, Astım ve KOAH’ta Farmasötik Bakım, Astım ve KOAH’ta İlaç Tedavisi ve İnhaler cihazlar, Astım ve KOAH’ta Hasta Uyuncu ve İzlemi, Olgularla Astım ve KOAH, Peptik ülser ve H. Pylori hastasına eczacı yaklaşımı, Gastroözofajial reflü ve güncel tedavisi, Proton pompası inhibitörlerinin klinik kullanımı hakkında güncel bilgiler, NSAI ilaçlar ve Kas gevşeticiler, Biyokimyasal parametrelerin Eczacı için önemi ve doğru örnek alım zamanları, Hemogram ve Koagülasyon testleri, Rutin Biyokimyasal Testler, Rutin Biyokimyasal Testler, İdrar Analizi, Test sonuçlarını etkileyebilecek ilaçlar

Eğitmenler
Prof. Dr. Mesut Sancar, Doç. Dr. Betül Okuyan, Prof. Dr. Azize Şener

Ücret ve Kayıt
Eğitim ücreti KDV dahil 650 TL 'dir. (
1 kurun ücreti)

MÜSEM, eczaneler adına tutarı faturalayacaktır.

Eğitim ücretinin, MÜSEM’in banka hesabına ( Halkbank Kuyubaşı Şubesi IBAN No: TR83 0001 2009 8660 0006 0001 35) "Zonguldak Eczacı Okulu -Eczacının Adı Soyadı" şeklinde belirtilerek yatırılması gerekmektedir.

Ücreti ödedikten sonra ekteki formu doldurarak odamıza ulaştırmanızı rica ederiz. Son Başvuru tarihi 13 Mart 2019'dur.

Online kayıt formunu indirmek için tıklayınız