M.Ü.Eczacılık Fakültesi, Zonguldak Eczacı Odası ve MÜSEM arasında Eğitim İşbirliği Anlaşması Yapıldı

M.Ü.Eczacılık Fakültesi, Zonguldak Eczacı Odası ve MÜSEM arasında 27 Şubat 2019 tarihinde bir Eğitim Sözleşmesi imzalandı.

İmza töreni Sultanahmet Yerleşkesi Rektörlük binasında, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mustafa Çelen, Eczacılık Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel, MÜSEM Müdürü Doç.Dr. Mehmet Emin Okur ve Zonguldak Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ayşegül Kara’nın katılımı ile gerçekleşti. İmza töreninde Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu, MÜSEM Müdür Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Özgür Akpınar, Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mesut Sancar, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı öğretim Üyesi Prof.Dr. Şule Rabuş, Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Göker de hazır bulundu.