Rehber Eczanem Programı Hipertansiyon Modülü Eğitimi Hakkında

17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası Rehber Eczanem Programı

Hipertansiyon Modülü Eğitimi Hakkında

2015 yılında Türk Eczacıları Birliği tarafından başlatılan Rehber Eczanem Programı, ülkemizde hizmet veren 25.000’i aşkın eczaneden, Rehber Eczacılar aracılığı ile kaliteli ve standardize eczacılık hizmeti sağlamayı, hastaların sağlık sonuçlarının iyileştirilmesini ve toplum sağlığına katkı sunmayı amaçlamıştır.

Eğitim modüllerinin içeriği hastalıkların klinik çerçevesine ilişkin değil, mesleki pratikte yer alan uygulamalar üzerine olacaktır. Pratik uygulama ayağına ilişkin eğitimlerimiz, meslektaş eğitimi şeklinde Eğitici Eczacılarımız tarafından verilecektir.

Rehber Eczanem Programı kapsamında 09.03.2019 tarihinde bölgemizde Hipertansiyon Modülü eğitimi yapılacaktır. Eğitime katılım için başvurularınızı Rehber Eczanem web sitesinde yer alan “Eczacı Odası Eğitimleri-Başvuru” bölümünden 06.03.2019 tarihine kadar yaptırmanızı rica ederiz.

Eğitim Başvuru Linki: http://www.rehbereczanem.com/egitim_basvuru.html

Daha önce portal kaydı bulunan eczacılarımız portalın içerisinde “Eğitim Başvuruları” kısmından eğitim başvurusu yapabilirler.

Not: Eğitim modülüne katılabilmeniz için, Sürekli Mesleki Gelişim eğitimi almış olmanız gerekmektedir.

Eğitim Başlığı:Hipertansiyon Modülü Eğitimi
Eğitim Tarihi: 09.03.2019
Eğitim Saatleri: 09:30 - 17:30
Eğitimin Yapılacağı Yer: Zonguldak Eczacı Odası Konferans Salonu