Medikal Ürünler Komisyonu Üçüncü Toplantısı

41.Dönem Merkez Heyeti tarafından oluşturulan “Medikal Ürünler Komisyonu” üçüncü toplantısını, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Serdar TÜRKAYDIN başkanlığında ve bölge eczacı odalarının temsilcilerinin katılımı ile 06 Şubat 2019 Çarşamba günü, Türk Eczacıları Birliği merkez binasında gerçekleştirdi.

Komisyon toplantısında, komisyon faaliyetlerinin daha sağlıklı ve hızlı yürütülmesi için bir önceki toplantı raporu ayrı bölümler halinde değerlendirilerek; eczacıların farkındalıklarının, yetkinliklerinin ve uygulama ayağının geliştirilmesine yönelik hayata geçirilebilecek proje ve eylem önerileri görüşüldü.

Toplantıda aynı zamanda, Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden Tıbbi Malzemelerin Temini Sözleşme revizyonu için öneriler değerlendirildi.

Komisyonumuz, aynı gün Sosyal Güvenlik KurumuGenel Sağlık Sigortası Genel MüdürlüğüTıbbi Cihaz Daire Başkanı Sayın Mehmet Akif ERDEM’e makamında ziyarette bulundu.

Toplantıya, SGK GSS Rehberlik ve Kontrol Daire Başkanı Ecz.Veysel YILDIZ, SGK Kavaklıdere SSGM Müdürü Ecz. Fatih ÇIRAKOĞLU katıldılar. Görüşmede; Tıbbi malzeme uygulamaları ile ilgili eczacılık gündeminde yer alan güncel konular görüşüldü ve değerlendirildi.