SGK Protokol Komisyonu Toplantısı Hakkında

SGK Protokol Komisyonu, Türk Eczacıları Birliği ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan, Eczanelerden İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Protokol için Kurumla Birliğimiz arasında başlatılacak revizyon görüşmeleri için değerlendirme yapmak üzere, Bölge Eczacı Odalarımızın katılımıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Protokol Çalıştayı öncesinde, Bölge Eczacı Odalarımızdan gelen görüş ve önerileri değerlendirmek üzere 31 Ocak 2019 tarihinde (dün) Ankara’da toplandı.

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Serdar Türkaydın, Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süleyman Güneş, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz.Ersun Özkan, Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz.Onur Ferhat Karacan, Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Ecz.Ferat Değer, Kayseri Eczacı Odası Başkanı Ecz.Oğuzhan Ulutaş, Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bahtiyar Murat Aras, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz. Osman Özdemir, Elazığ Eczacı Odası Başkanı Ecz.Mehmet Ulaş Güler, Hatay Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sedat İlkin Aközcan, Türk Eczacıları Birliği Hukuk Danışmanı Av.Gökhan Pekcan katıldılar.