BARTIN BÖLGESİNDE BULUNAN ECZANE ECZACILARIMIZIN DİKKATİNE

Sayın Üyemiz,

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun 11 Aralık 2018 tarihli, "Elektronik Eczane Ruhsatnamelerinin Düzenlenmesi " konulu duyurusu ile ülkemizde faaliyet gösteren tüm eczanelere ait ruhsatnamelerin elektronik sistem düzenlemelerinin yapılmasının ardından değiştirileceği ve yeni açılacak tüm eczane ruhsatnamelerinin de bu sistem üzerinden düzenleneceği,

Eczane sayısı 500 ve altında bulunan iller için ruhsatnamelerin 31.03.2019 tarihine kadar, değiştirilmesi gerektiği bildirilmiştir.

Bu yazı eki form ve belediyeden veya il/ilçe özel idareden (köyler) alacağınız güncel adres bilgisini içerir evrak; Bartın İl Sağlık Müdürlüğü'ne odamız tarafından iletilecetir. Sertifikalı ruhsatname çıkarıldıktan sonra değişiklik talep edilmesi durumunda eczane ruhsatnamesi değişeceğinden, harç alınarak yeni ruhsatname düzenlenmesi söz konusu olacaktır. Bilgilerin eksiksiz ve doğru doldurulması önemlidir.

Ekteki örnek formun ve güncel adres bilginizi gösterir belgenin 28.01.2019 tarihine kadar odamıza ulaştırılmasını rica ederiz

17. Bölge
Zonguldak Eczacı Odası