Sürekli Mesleki Gelişim ve Farmasötik Bakım Modülü Eğitimi Hakkında

17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası Rehber Eczanem Programı

Sürekli Mesleki Gelişim ve Farmasötik Bakım Modülü Eğitimi Hakkında

2015 yılında Türk Eczacıları Birliği tarafından başlatılan Rehber Eczanem Programı, ülkemizde hizmet veren 25.000’i aşkın eczaneden, Rehber Eczacılar aracılığı ile kaliteli ve standardize eczacılık hizmeti sağlamayı, hastaların sağlık sonuçlarının iyileştirilmesini ve toplum sağlığına katkı sunmayı amaçlamıştır.

Eğitim modüllerinin içeriği hastalıkların klinik çerçevesine ilişkin değil, mesleki pratikte yer alan uygulamalar üzerine olacaktır. Pratik uygulama ayağına ilişkin eğitimlerimiz, meslektaş eğitimi şeklinde Eğitici Eczacılarımız tarafından verilecektir.

Rehber Eczanem Programı kapsamında 09/02/2019 tarihinde bölgemizde Sürekli Mesleki Gelişim ve Farmasötik Bakım Modülü eğitimleri yapılacaktır. Eğitime katılım için başvurularınızı Rehber Eczanem web sitesinde yer alan “Eczacı Odası Eğitimleri-Başvuru” bölümünden 07/02/2019 tarihine kadar yaptırmanızı rica ederiz.

Eğitim Başvuru Linki: http://www.rehbereczanem.com/egitim_basvuru.html

Daha önce portal kaydı bulunan eczacılarımız portalın içerisinde “Eğitim Başvuruları” kısmından eğitim başvurusu yapabilirler.

Not:

1- Hipertansiyon, Diyabet, Astım ve Koah eğitim modüllerine katılabilmeniz için, Sürekli Mesleki Gelişim eğitimi almış olmanız gerekmektedir. Daha önceki modüllerde SMG eğitimi alan eczacılarımızın tekrar eğitim almasına gerek yoktur. Almayan meslektaşlarımız içinse öğleden önceki oturumda SMG eğitimi verilecektir.

2- Eğitim saatinin ilk 5 dakikasında Rehber Eczanem sistemi üzerinden online yoklama alınacak olup, eğitime katılacak eczacılarımızın bu konuya hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.

3- Eğitime yardımcı eczacılar da katılabilecektir.

Eğitim Başlığı: Sürekli Mesleki Gelişim ve Farmasötik Bakım Modülü Eğitimi

Eğitim Tarihi: 09/02/2019