Bartın Deniz Üs Komutanlığı Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacılarımızın Dikkatine

Sayın Üyemiz,

Bartın Deniz Üs Komutanlığı’na Erbaş/Er reçetesi temin etmek isteyen eczane sahiplerine reçeteler Ocak-Haziran Temmuz-Aralık dönemlerini içerecek şekilde 6(altı) aylık periyotlar halinde eşit parasal tutar (1000₺) prensibi ile dağıtılacaktır. Sıraya girmek, reçete karşılamak isteyen eczacılarımızın 18.12.2018 mesai bitimine kadar, odamıza başvurmalarını rica ederiz.

17. Bölge

Zonguldak Eczacı Odası

Yönetim Kurulu

Not:Reçeteler Bartın Merkez Bölgesindeki Eczanelerimiz tarafından Medula provizyon sistemine sıralı dağıtım kutucuğu işaretlenerek C Grubuna girilecekolup SGK protokolüne göre karşılanacaktır. Zonguldak Eczacı Odası Sıralı Dağıtım Tevzi Sisteminde ilgili gruba işlenerek e-onay alınacaktır.