Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a Gerçekleştirilen Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği II.Başkanı Ecz.Sinan Usta, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.İbrahim Özkol, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.M.Aylin Yalçınkaya’dan oluşan heyet, 30 Ekim 2018 tarihinde T.C.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’u yeni görevi için tebrik etmek üzere makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Erdem ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Sayın Dr.Mehmet Selim Bağlı’nın da yer aldığı görüşmede Sayın Bakana,

Geçici koruma altındaki yabancıların tedavisi için düzenlenen reçetelerin karşılanmasına yönelik usul ve esasları düzenlemek üzere, Sosyal Güvenlik Kurumu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Türk Eczacıları Birliği arasında bir üçlü protokol imzalanması

Majistral Tarife’de yer alan fiyatların güncellenmesi

İlaç alım koşullarında ecza depoları tarafından değişiklik yapılmasına yönelik girişimlerin eczaneler üzerinde oluşturacağı mağduriyetlerin ortadan kaldırılması taleplerimiz iletildi.

Heyetimiz tarafından aktarılan hususları dikkatle dinleyen Sayın Bakan, taleplerimize yönelik olarak ivedilikle çalışma yapılması konusunda bürokratlara talimat verdi.