REÇETE TEVZİ SİSTEMİ HAKKINDA

İşlemleri FarmaInbox üzerinden yürütülen Reçete Tevzi Sisteminde; icmal onayları sırasında otomasyon sistemlerinden yapılan toplu aktarımların yoğunluğu arttırmaması, sistemin kesintisiz olarak hizmet verebilmesi, kaynakların etkin kullanımı, işlem trafiği oluşmaması, üyelerimizin ve hastaların reçete aktarımlarından kaynaklı mağduriyet yaşamaması için önlem alınmasına karar verilmiştir.

Bu kapsamda hali hazırda otomasyon yazılımları tarafından kullanılan web servislerinde yenileme çalışması yapılması zorunluluğu doğmuş olup, gerekli çalışmalar tamamlanmıştır.

Türk Eczacıları Birliği otomasyon sistemi olan TEBEOS’da gerekli reçete aktarımlarının yapılması sağlanmış olup, ilgili otomasyon firmalarına da aktarımların yapılması için yazılı bilgilendirme yapılmıştır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ