SGK TARAFiNDAN iLAC TEMiN PROTOKOLÜNÜN FESiH iSLEMiNiN YÜRÜTÜMÜNÜN DURDURULMASiNA iLiSKiN DUYURU YAYiMLANDi

Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesi üzerindenyayimlanan duyuru ile, Eczane SözleSmelerinin yürütümüne devam edeceGi bildirilmiStir. Duyuru metni aSaGidaki Sekildedir:

"Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacilari BirliGi Arasinda 19/01/2009 tarihinde imzalanarak 01/02/2009 tarihinde yürürlüGe giren “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamindaki KiSilerin Türk Eczacilari BirliGi üyesi Eczanelerden ilaC Teminine iliSkin Protokol” (10.1) numarali maddesine istinaden 16/12/2009 tarihinde Türk Eczacilari BirliGine tebliG edilerek feshedilmiSti.

Konu hakkinda Kurumumuz aleyhine DaniStay 10. Dairesinde aCilan davada söz konusu protokolün feshedilmesine iliSkin Kurumumuz iSleminin yürütmesinin durdurulmasina karar verilerek karar Kurumumuza 14 Ocak 2010 günü tebliG edilmiStir. Söz konusu yargi karari gereGi gerek TEB gerekse eczanelere yapilan fesih ihbarlari yürütmeyi durdurma karari süresince geCerliliGini yitirdiGinden mevcut Protokol ve sözleSmelerin yürütümüne devam edilecektir.

Kamuoyuna arz olunur."

SGK Duyurusu iCin Tiklayiniz..