Türk Ekonomi Bankası Protokolü Hakkında

41.A.00.00.4093
01.06.2018

YÖNERİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Birliğimiz ile Türk Ekonomi Bankası arasında üyelerimizin bankacılık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanabileceği ve Bireysel Emeklilik sözleşmelerine ek katkı sağlayabilecekleri bir protokol imzalanmış olup bu protokole göre ;

*Üyelerimizin BES hesaplarına aylık 170 TL ödeme yapılacak olup, bu ödemenin yapılabilmesi için Eczacılarımızın BNP Parıbas Cardıf Emeklilik Şirketi aracılığı ile yaptıracakları Bireysel Emeklilik Sözleşmelerine aylık en az 150 TL katkı payı ödemesi , SGK Ödemesini banka aracılığı ile alması ve Banka POS undan aylık en az 1.500 TL üzerinde işlem yapması gerekmektedir.

*Üyelerin Bireysel Emeklilik Sözleşmesinden yönetim gideri kesintisi ve giriş aidatı alınmayacaktır.

*Üyelerimizin internet şubesi-cepteteb-ATM üzerinden yaptıkları EFT ve Havale işlemlerinden ücret tahsil edilmeyecektir.

*Üyelerin talep ettikleri yıllık 2 adet 25 yapraklı çek karnesinden değerli kağıt bedeli dışında masraf tahsil edilmeyecektir.

*Üyelerin banka nezdinde bulunan tüm hesaplarından Hesap İşletim ücreti tahsil edilmeyecektir.

*Üyelerin alacakları kredi kartlarından yıllık kart ücreti alınmayacaktır.

*Üye çalışanlarının maaş ödemeleri bankadan ödenmek koşulu ile Üyelerin Bireysel Emeklilik Sözleşmesi kapsamında çalışan sayısı başına aylık 10 TL (3 yıllık 360 TL) tutarında ödeme yapılacaktır.

Bilgilerinize ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Ecz. M. İbrahim Özkol
Sayman