Veteriner İlaçlar ve Takviye Edici Gıdalar Komisyonu 41.Dönemin İlk Toplantısını Yaptı

Veteriner İlaçlar ve Takviye Edici Gıdalar Komisyonu 41.Dönemin ilk toplantısını Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.M.Aylin Yalçınkayabaşkanlığında, Bölge Eczacı Odası temsilcilerinin katılımıyla 10 Mayıs 2018 tarihinde Türk Eczacıları Birliğ Merkez Binasında gerçekleştirdi.

Toplantının birinci oturumunda, Komisyon Başkanı Ecz.M.Aylin Yalçınkayabir sunum yaptı ve komisyonun kuruluş amaçları ile önceki dönemde yürütülen çalışmalar ve 41.Dönemde gündeme alınması planlanan konu başlıkları hakkında bilgi verdi. Sunumdan sonra, komisyon üyelerinin eczanelerinde ve/veya bölgelerinde karşılaştıkları veteriner ilaçlar ve uygulamaları ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüşleri alındı.

Toplantının ikinci oturumunda ise Takviye Edici Gıdalar ile ilgili tespit edilen sorunların çözümleri için yol haritası belirlenerek yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi ve bir sonraki aşama planlandı.