Zonguldak İlk Yardım 4. Grup Eğitimleri Yapıldı

Zonguldak ve Bartın'daki eczacılarımız için gruplar halinde, il sağlık müdürlüklerimiz tarafından ücretsiz olarak düzenlenen sertifikalı ilk yardım eğitimlerinden Zonguldak 4. grup eğitimleri 5-6 Nisan 2018 tarihlerinde oda hizmet binamızda yapıldı.

Sertifikalı İlk Yardım EğitimiSertifikalı İlk Yardım Eğitimi

Zongulak ve Bartın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ücretsiz verilen Sertifikalı İlkyardım Eğitimi

22.02.2018

tüm resimler

Sertifikalı İlkyardım Eğitimi için açılması planlanan 5. Gruba kayıt olmak isteyen eczacılarımız veya personelleri için Odamıza isim yazdırılmasını rica ederiz.

Not:İlk yardım Yönetmeliğinin 16. Maddesine istinaden; Az tehlikeli işyerlerinde her 20 çalışan için 1 “Temel İlkyardım Eğitimi” sertifikası almışİlk yardımcının bulundurulması zorunludur. Sertifikalı ilkyardımcı eczacılarımızdan olabileceği gibi eczane çalışanlarından da olabilmektedir. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN.