E-İmza Temini Hakkında

Sayın Üyemiz,

Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden Tıbbi Malzemelerin Temini Sözleşmesi, “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol”eki olarak düzenlenmiş olup,bu esaslar kapsamındaeczacılar tarafından karşılanabilecek medikal malzeme listesi 186 kalem ürün olarak belirlenmiştir. (ürün listesi EKtedir)

Bu ürünlerden bayilik isteyen ürünlerin karşılanabilmesi için TİTUBB’a kayıtlı eczanelerimizin (tüm eczanelerimizin TİTUBB kaydı mevcuttur) geçerli e-imza ya sahip olmaları gerekmektedir.

TEB Merkez Heyeti’nce üyelerimizin daha uygun şartlarda güvenli elektronik imza (e-imza) alabilmeleri için E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. ile toplu alım sözleşmesi yürürlüktedir. E-imza almak isteyen veya yenilemek isteyen ezacılarımız 18Mayıs 2017 PerşembeGününe kadar odamıza başvurabilirler. Ayrıntılar aşağıdadır.

Not: Toplu olarak başvuru yapıldığı için e-imzanın temininde süre uzayabilmektedir. Aciliyeti olan eczacılarımız yine aşağıda bilgileri yer alan PTT aracılığı ile bireysel alma seçeneğini tercih edebilirler.

E-GÜVEN E-İMZA (TOPLU)

Nitelikli Elektronik Sertifika+Akıllı Çubuk 3 yıllık: 110₺

Geçerliliği dolmuş e-imza yenileme (3yıl): 90₺

Güvenli Elektronik imza (e-imza) almak isteyen üyelerimizin aşağıdaki başvuru sürecini dikkatle okuyarak odamıza başvurmaları gerekmektedir.

1. Başvuru formu/taahhütname eczacıya odamızda oda yetkililerinin huzurunda imzalatılacak ve ekine nüfus cüzdanı fotokopisi ve e-posta adresi eklenecek.

2. İmzalı başvuru formu/taahhütname Eczacı Odalarınca E-Güven Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. ye gönderilecektir.

3. TEB tarafından eczacı odalarına gönderilen e-imza çubukları ve şifreler odalar tarafından eczacıya kimlik bilgileri kontrol edilerek, eczacı odasında, oda yetkililerinin huzurunda atacağı ıslak imza karşılığında, ücreti tahsil edildikten sonra tutanakla teslim edilecektir.

GÜncellenmiş E-imza Formu hakkındaGüncellenmiş E-imza Formu hakkında

05 Mayıs 2017

PTT E-İMZA (BİREYSEL)

1 yıllık Eimza (109 TL)

2 yıllık Eimza (149 TL)

3 yıllık Eimza (189 TL)

- E-İmzaTR Başvuru Formu yazıcıdan çıktı alınarak doldulur.

- En Yakın PTT Merkezine Teslim Edilir.

- E-imzanız PTT Kargo ile adresinize 3 İşgünü içerisinde teslim edilir.

Bireysel E-imza için gerekli belgeler;

Başvuru Formu