Yeni Hizmet Binamızın Açılış Töreni 14.04.2017 tarihinde Yapıldı

23 Haziran 1972 Tarihinde kurulan ve o tarihten bu yana Üye eczacılarına hizmet veren 17. Bölge Zonguldak Eczacı Odası Üyelerine yakışır yeni hizmet binasına kavuştu. Bu gÜne kadar Üyelerine özveriyle hizmet veren onların hak ve menfaatlerini korumayı ilke edinen, meslek adına gÜzel birliktelikler kuran ve odamızın 1972 den bu yana başarılara imza atan, verdiği hizmetlerle örnek gösterilen 17 Bölge Zonguldak Eczacı Odasının bu gÜnlere gelmesine katkı sunan, bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tÜm odamız eski yönetimlerine, Üyemiz meslektaşlarımıza, TEB Başkanı Sayın Ecz.Erdoğan ÇOLAK’a, TÜrk Eczacıları Birliğine, Selçuk Ecza Deposuna ve Ahmet Keleşoğlu Vakfına, ve en çok da sevgili Yönetim Kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkÜrlerimi sunarım.

Yeni hizmet binamızın Zonguldak’ımıza ve tÜm meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olması temennisiyle

Ecz. AyşegÜl KARA

Zonguldak Eczacı Odası Başkanı