1 MAYiS'TA TAKSiMDEYiZ !!!

1 MAYiS'TA TAKSiMDEYiZ

BilindiGi üzere 1 Mayis “Birlik, Mücadele ve DayaniSma Günü”nün Taksim’de kutlanmasi iCin alti iSCi ve memur konfederasyonu (DiSK, TüRK-iS, HAK-iS, KESK, MEMUR-SEN ve KAMU-SEN) tarafindan yapilan baSvuru istanbul ValiliGince kabul edilmiStir.

BirliGimiz de 1 Mayis 2010 yili kutlamalarinda bu konfederasyonlar ve diGer emek-meslek örgütleri ile birlikte Taksim’de olacaktir.

Tüm Bölge Eczaci Oda yöneticilerimiz, tüm meslektaSlarimiz, Merkez Heyetimiz ve CaliSanlarimiz ile birlikte Türk Eczacilari BirliGi Pankarti altinda 1 Mayis 2010’da Taksim’de bir araya gelmek iCin daha önce CaGri yapmiStik.

Ankara ve Cevre illerden katilmayi planlayan tüm meslektaSlarimiz iCin 30 Nisan 2010 Cuma gecesi saat 01.00’de TEB önünden hareket edecek otobüs ayarlanmiStir. Katilmayi düSünen meslektaSlarimizin isimlerini bildirebilmeleri iCin aSaGidaki iletiSim bilgileri kullanilabilir. En geC Cuma öGlen 12.00’ye kadar haber verilmesi rica olunur.

Kendi imkânlari ile gelecek olan meslektaSlarimizin 1 Mayis Cumartesi günü Mecidiyeköy Cevahir AliSveriS Merkezi önünde saat 09.30’da bulunmalari gerekmektedir.

iLETiSiM BiLGiLERi:

Meltem Bayazit