T. iS BANKASi iLE BiRLiGiMiZ ARASiNDAKi SÖZLESME YENiLENDi. ECZANE iSKONTOSUNUN % 1 OLARAK DÜZENLENDiGi SÖZLESMELERiN YENiLENMESi iCiN SON TARiH 31.05.2010'DUR.

37.A.00.001707
27.04.2010, Ankara

BÖLGE ECZACi ODASi
YÖNETiM KURULU BASKANLiGiNA

Türkiye iS Bankasi A.S. ile BirliGimiz arasindaki sözleSme yenilenmiS olup, %3,5 olarak uygulanmakta olan eczane iskontosunun % 1 olarak düzenlendiGi ve birkaC teknik deGiSikliGin yapildiGi sözleSme metni ekte sunulmaktadir. Basim aSamasinda olan sözleSmeler, 03.05.2010 Pazartesi Gününden itibaren BirliGimizden temin edilebilecektir.

imzalanan sözleSmenin, “Bankayla eczaneler arasinda bu protokol esaslarina göre her yilin Nisan ayinda sözleSme yenilenir. Nisan ayi iCerisinde sözleSmelerini yenilememiS eczanelerin ödemeleri 2 (iki) ay süreyle askiya alinir. SözleSmelerini yenilemeyen eczanelere hak etmiS olduGu bedeller, Banka tarafindan bu süre sonunda ödenir. Eczaneler, yukarida belirtilen süre kadar geC ödeme nedeniyle Banka’dan her ne altinda olursa olsun herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunmayacaklardir. Banka ile Türk Eczacilari BirliGi arasinda yapilacak Ek Protokol veya Protokollerle düzenleme yapilmasi halinde, anlaSmali eczaneler bu düzenlemelere uymakla yükümlüdür” Seklindeki V-AnlaSma BaSlikli bölümünün 5.maddesi gereGince, mevcut sözleSmelerin her yilin Nisan ayinda yenilenmesi gerekmekle birlikte, 2010 yili protokol görüSmelerinin uzamasi nedeniyle bu süre aSilmiS olup, 2010 yilina mahsus olmak üzere sözleSme yenileme tarihinin 31 Mayis 2010 tarihine kadar uzatilmasi konusunda Bankayla mutabakata varilmiStir.

Bankanin Provizyon hizmeti aldiGi ReCete Kontrol Provizyon Sistemindeki eczane iskontosu orani, sözleSmenin yürürlüGe girdiGi 01.05.2010 tarihi itibariyle, % 1 olarak düzenlenecek olup, eczanelerimizin sözleSmelerini yeniledikten sonra herhangi bir düzeltme iSlemi yapmalarina gerek kalmaksizin, 01.05.2010 tarihi itibariyle sözleSmeli tüm eczaneler tarafindan Bankaya %1 oraninda iskonto yapilacaktir.

T.iS Bankasi ile ilk defa sözleSme yapmak isteyen ve mevcut sözleSmelerini yenileyecek üyelerimiz, sözleSme formlarini 100 TL karSiliGinda Odanizdan temin edecek ve Bankanin Genel MüdürlüGüne veya bir Subesine müracaat ederek sözleSme formlarini onaylatacaktir. Onaylanan sözleSme formlarinin bir nüshasi Bankada kalacak, bir nüshasi da eczane tarafindan saklanacaktir.

üyelerinizin, mevcut sözleSmelerin 31.05.2010 tarihine kadar yenilenmesi gerektiGi konusunda bilgilendirilmesini ve Odanizin talep ettiGi sözleSme adedinin BirliGimize bildirilmesini rica ederim.

Saygilarimla,

Ecz.Özgür ÖZEL