TÜRK ECZACiLARi BiRLiGi MERKEZ HEYETiNiN TÜRKiYE BAROLAR BiRLiGi YÖNETiM KURULU’NA GÖNDERDiGi MESAJ

TüRKiYE BAROLAR BiRLiGi
YÖNETiM KURULU BASKANLiGiNA,

YakalandiGi hastalik sonucu, tedavi gördüGü hastanede yaSamini yitiren, fikirleriyle hukuk dünyasina iSik tutmuS Özdemir Özok'u kaybetmiS olmanin derin üzüntüsü iCerisindeyiz.

Sayin Özdemir Özok, insan haklari, hukukun üstünlüGü, demokrasi ve Atatürk ilkelerinin daimi savunucusu olarak, saygin bir Cumhuriyet aydini ve seCkin bir hukuk adamiydi. Mesleki ve toplumsal sorunlarin Cözümü konusunda özel bir hukuk insani olarak yaSami boyunca büyük bir Caba göstermiStir.

Barolar BirliGi BaSkani sifatiyla da, örgütlülüGe, kolektif harekete ve farkli fikirlere verdiGi deGeri önemsediGimiz Özok, ayni zamanda avukatlik mesleGinin sayginliGi iCin de yoGun mücadelelerde bulundu. Türk Eczacilari BirliGi Merkez Heyeti ve 52 Eczaci Odasi olarak kendisini daima saygi ile anacaGiz.

ülkemiz ve hukuk dünyasi iCin Cok büyük bir kayip olan Özdemir Özok'a rahmet, baSta deGerli eSi NeSe Özok olmak üzere ailesine ve tüm hukuk camiasina baSsaGliGi diliyoruz.

TüRK ECZACiLARi BiRLiGi MERKEZ HEYETi